Rietvelden Accountacy
Navigatie
banner
 
banner

Over ons

De heer Marc Luysterburg is Accountant – Administratieconsulent en Register Belastingadviseur (RB) en ruim vijftien jaar werkzaam in de accountancy. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met het adviseren van ZZP-ers, IB- ondernemers en DGA’s in het midden – en kleinbedrijf en van medische vrije beroepsbeoefenaren.

Als professional staat persoonlijke betrokkenheid bij hem voorop. Als zelfstandige ondernemer weet hij als geen ander wat er komt kijken bij het opstarten en drijven van een onderneming.

Marc LuysterburgNa zijn opleiding is hij in loondienst gegaan bij Ernst & Young Accountants. Daar heeft hij in eerste instantie als assistent accountant en later als junior manager diverse werkzaamheden verricht voor zowel nationale als internationale bedrijven. Specifieke ervaring is opgedaan in het organiseren en structureren van de financiële administratie.

Vervolgens is hij als cliëntmanager in dienst getreden bij Barneveld Schevers Accountants en Belastingadviseurs (Later VVAA). Hij heeft daar een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van recent afgestudeerde medici en met name tandartsen met het opstarten van hun onderneming.

Sinds medio 2008 is hij de coach voor ZZP-ers, IB-ondernemers en DGA’s. De jaarrekening en belastingaangiften zijn slechts een klein deel van de dienstverlening.Homepage Klacht indienen bij Rietvelden Accountancy Disclaimer Verbon Design